Hevosen liikkeisiin mukautuminen ja ohjastuntuma

Hyvä ryhti, vahva keskivartalo, kehonhallinta ja liikkuvuus ovat hyvän istunnan ja apujenkäytön perusedellytyksiä. Tämä kurssi on jatkoa Ratsastajan kehonhallinta 1 ja 2 kursseille, mutta sen voi käydä myös erikseen.

Kurssin aiheita:
-tasapaino
-ratsastajan käden asento ja ohjastuntuma
-hevosen liikkeisiin mukautuminen
-pidätteet

Kurssille otetaan maksimissaan 8 osallistujaa. Kurssi sopii kaiken tasoisille ratsastajille.

Kurssi järjestetään la 25.1.2020 klo 12-14 FysioJJ Hyvinvointistudiolla Espoon Kauklahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Katso yhteystiedot nettisivuilta www.fysiojj.fi

Kurssin hinta on 32€. Hinnasta varausmaksun osuus on 50%, peruutustilanteessa varausmaksua ei palauteta viimeisen maksupäivän jälkeen. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssi maksetaan etukäteen 15.1.2020 mennessä, saat tarkemmat maksuohjeet sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen n. viikon sisällä. Maksuvälineenä käyvät myös liikuntaeduista Epassi Sportti, Eazybreak sekä Smartum mobiilimaksu ja setelit. Sovi etukäteen mikäli haluat maksaa Smartum seteleillä.

Ohjaajana Johanna Janatuinen
fysioterapeutti, ratsastuksenopettaja, Physiopilates taso 1-ohjaaja, Spiraalistabilaatio-ohjaaja

Ilmoittautumiset nettiajanvaraukalenterista www.nettiaika.fi/johannajanatuinen

Peruutukset: Ilmoita peruutuksesta sähköpostilla, maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi Varausmaksua ei palauteta mikäli peruutus tapahtuu viimeisen maksupäivän jälkeen. Peruuttamattomista ja alle 24h ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista maksuja ei palauteta (äkillisissä sairaustapauksissa voidaan neuvotella osallistumisen siirtämisestä myöhemmälle vastaavalle kurssille). Kannattaa huomioida, että liikuntaeduilla tehtyjä maksuja ei voi palauttaa, mutta hyvitettävä summa voidaan käyttää muuhun liikuntapalveluun.

Kysymykset ja yhteydenotot sähköpostilla johanna@fysiojj.fi tai Facebookin kautta.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!