Pilateksen alkeis/peruskurssit

Pilatesharjoittelu kannattaa aloittaa alkeiskurssilla. Kurssilla käydään läpi pilateksen tausta ja pääperiaatteet, sekä opetellaan pilateksen perusliikkeitä ja liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa. Pilateksen alkeiskurssin voi käydä joko ryhmässä tai yksityistunteina. Yksityistunneilla aloittamista suositellaan erityisesti jos taustalla on esimerkiksi kiputiloja tai muita vammoja jotka tarvitsee ottaa harjoittelussa huomioon. Näin pystytään varmasti löytämään sopivat ja kivuttomat suoritustekniikat!

Kevään 2020 pienryhmäkurssit (täydentyy myöhemmin loppukevään osalta):

-maanantaisin 13.1.-3.2.2020 klo 18-18.55 (4 x 55min)

-lauantaisin 25.1.-15.2.2020 klo 10-10.55 (4 x 55min)

-torstaisin 27.2.-19.3.2020 klo 19.15-20.10 (4 x 55min)

Hinta 65€. Hinta sisältää varausmaksun 20€, jota ei palauteta viimeisen maksupäivän jälkeen. Kurssi maksetaan etukäteen 3.1.2020 mennessä, saat tarkemmat maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä. Maksuvälineenä käyvät myös liikuntaeduista Epassi Sportti, Eazybreak sekä Smartum mobiilimaksu ja setelit. Sovi ilmoittautumisen yhteydessä mikäli haluat maksaa Smartum seteleillä.

Kurssin käytyäsi voit jatkaa pilatesharjoittelua säännöllisillä viikkotunneilla.

Kurssille mahtuu 6 osallistujaa.

Poissaolot: Maksimissaan yhden poissaolon voi korvata vakioviikkotunneilla ilman lääkärintodistusta. Pitemmissä sairaustapauksissa esitettävä lääkärintodistus, tuntien korvaaminen sovitaan tapauskohtaisesti.

Ohjaajana fysioterapeutti ja Physiopilates taso 1 -ohjaaja Johanna Janatuinen.

Lisäkysymykset ja ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen johanna@fysiojj.fi

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Huom!

Saapuessasi tunnille huomioithan, että sisäänkäynti on ulkoa suoraan saliin, mikäli mahdollista riisuthan siis kenkäsi heti sisään tullessa.

Tiloissamme ei ole varsinaisia pukuhuoneita tai suihkuja, vaatteita voi kuitenkin vaihtaa wc:ssä sekä fysioterapian vastaanottohuoneessa.