Pilateksen alkeis/peruskurssit

Pilatesharjoittelu kannattaa aloittaa alkeiskurssilla. Kurssilla käydään läpi pilateksen tausta ja pääperiaatteet, sekä opetellaan pilateksen perusliikkeitä ja liikkeiden oikeaa suoritustekniikkaa. Pilateksen alkeiskurssin voi käydä joko ryhmässä tai yksityistunteina. Yksityistunneilla aloittamista suositellaan erityisesti jos taustalla on esimerkiksi kiputiloja tai muita vammoja jotka tarvitsee ottaa harjoittelussa huomioon. Näin pystytään varmasti löytämään sopivat ja kivuttomat suoritustekniikat!

Syksyn 2020 pienryhmäkurssi:

-maanantaisin 31.8.-21.9.2020 klo 18-18.55 (4 x 55min)

Mikäli kysyntää on, voidaan järjestää toinen kurssi myöhemmin syksyllä.

Kurssin hinta on 65€.

Ilmoittautumiset 26.8.2020 mennessä. Kurssi maksetaan ensimmäisen kerran yhteydessä.

Maksuvälineina yleisimmät kortit ja käteinen, sekä liikuntaeduista Epassi Sportti, Eazybreak, Edenred sekä Smartum mobiilimaksu ja setelit.

Kurssin käytyäsi voit jatkaa pilatesharjoittelua säännöllisillä viikkotunneilla.

Kurssille mahtuu 6 osallistujaa.

Poissaolot: Maksimissaan yhden poissaolon voi korvata vakioviikkotunneilla ilman lääkärintodistusta. Pitemmissä sairaustapauksissa esitettävä lääkärintodistus, tuntien korvaaminen sovitaan tapauskohtaisesti.

Ohjaajana fysioterapeutti ja Physiopilates taso 1 -ohjaaja Johanna Janatuinen.

Lisäkysymykset ja ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen johanna@fysiojj.fi

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Huom!

Saapuessasi tunnille huomioithan, että sisäänkäynti on ulkoa suoraan saliin, mikäli mahdollista riisuthan siis kenkäsi heti sisään tullessa.

Tiloissamme ei ole varsinaisia pukuhuoneita tai suihkuja, vaatteita voi kuitenkin vaihtaa wc:ssä sekä fysioterapian vastaanottohuoneessa.