Ratsastajan kehonhallintakurssit

Ratsastajan kehonhallinta 1: keskivartalo ja alaraaja

Käymme läpi yleisesti ratsastajan kehonhallintaa ja oheisharjoittelua, sekä keskitymme muun muassa keskivartalon hallintaan ja lonkan liikkuvuuteen. Kurssi sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoituksia. Katso täältä lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet.

Seuraavat kurssit

la 8.2.2020 klo 12-14.30

Ratsastajan kehonhallinta 2: ylävartalo ja lapatuki

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet

Seuraavat kurssit:

la 29.2.  klo 10-12

Hevosen liikkeisiin mukautuminen ja ohjastuntuma

Tällä kurssilla keskitymme muun muassa ratsastajan käden asentoon ja ohjastuntumaan, sekä hevosen liikkeisiin mukautumiseen. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet

Seuraavat kurssit:

la 25.1. klo 12-14

ratsastajan liikkuvuus ja kehonhuolto

Hyvä liikkuvuus auttaa ratsastajaa mukautumaan hevosen liikkeisiin pehmeästi ja joustavasti. Tällä kurssilla käydään läpi erilaisia liikkuvuusharjoitteita, sekä kehonhuoltoa hyödyntäen esimerkiksi foamrolleria ja erilaisia palloja. Keskitymme erityisesti ratsastuksen kannalta oleellisten kehon osien, kuten lonkkien liikkuvuuden harjoittamiseen. Saat kurssilta materiaalin jossa ohjeet kurssilla tehtäviin harjoitteisiin

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet 

Seuraavat kurssit:

1.2. klo 11.30-13.30  (täynnä)

29.2.  klo 12.30-14.30

Spiraalistabilaatio workshop ratsastajille

Ratsastuksessa vakaan istunnan saavuttamiseksi tarvitaan muun muassa tasapainoa, liikkuvuutta ja vahvoja kehon tukilihaksia. Spiraalistabilaatio harjoittaa kaikkia näitä ominaisuuksia ja sopii erittäin hyvin ratsastajien oheisharjoitteluksi.

Tällä kurssilla käydään läpi hyvän ryhdin ja istunnan perusteet, spiraalistabilaation perusperiaatteet ja harjoitellaan menetelmän perusliikkeitä erityisesti ratsastusta ja siinä vaadittavia ominaisuuksa ajatellen.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet

Seuraavat kurssit:

18.1. klo 12-14  (täynnä)

14.3.  klo  10-12