Ratsastajan liikkuvuus ja kehonhuolto

Hyvä liikkuvuus auttaa ratsastajaa mukautumaan hevosen liikkeisiin pehmeästi ja joustavasti. Tällä kurssilla käydään läpi erilaisia liikkuvuusharjoitteita, sekä kehonhuoltoa hyödyntäen esimerkiksi foamrolleria ja erilaisia palloja. Keskitymme erityisesti ratsastuksen kannalta oleellisten kehon osien, kuten lonkkien liikkuvuuden harjoittamiseen. Saat kurssilta materiaalin jossa ohjeet kurssilla tehtäviin harjoitteisiin.

Kurssille otetaan maksimissaan 6 osallistujaa. Kurssi sopii kaiken tasoisille ratsastajille.

Kurssi järjestetään la 1.2.2020 klo 11.30-13.30 FysioJJ Hyvinvointistudiolla Espoon Kauklahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Katso yhteystiedot nettisivuilta www.fysiojj.fi

Kurssin hinta on 35€. Hinnasta varausmaksun osuus on 50%, peruutustilanteessa varausmaksua ei palauteta viimeisen maksupäivän jälkeen. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssi maksetaan etukäteen 22.1.2020 mennessä, saat tarkemmat maksuohjeet sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen. Maksuvälineenä käyvät myös liikuntaeduista Epassi Sportti, Eazybreak sekä Smartum mobiilimaksu ja setelit. Sovi etukäteen mikäli haluat maksaa Smartum seteleillä.

Ohjaajana Johanna Janatuinen
fysioterapeutti, ratsastuksenopettaja, Physiopilates taso 1-ohjaaja, Spiraalistabilaatio-ohjaaja

Ilmoittautumiset nettiajanvaraukalenterista www.nettiaika.fi/johannajanatuinen
Muista ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite.

Peruutukset: Ilmoita peruutuksesta sähköpostilla, maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi Varausmaksua ei palauteta mikäli peruutus tapahtuu viimeisen maksupäivän jälkeen. Peruuttamattomista ja alle 24h ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista maksuja ei palauteta (äkillisissä sairaustapauksissa voidaan neuvotella osallistumisen siirtämisestä myöhemmälle vastaavalle kurssille). Kannattaa huomioida, että liikuntaeduilla tehtyjä maksuja ei voi palauttaa, mutta hyvitettävä summa voidaan käyttää muuhun liikuntapalveluun.

Kysymykset ja yhteydenotot sähköpostilla johanna@fysiojj.fi tai Facebookin kautta.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!