Spiraalistabilaatio starttitunnit

Tällä tunnilla käydään läpi hyvän ryhdin perusteet, spiraalistabilaation perusperiaatteet ja harjoitellaan menetelmän perusliikkeitä. Tunnin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua säännöllisillä viikkotunneilla.

Syksy 2020 starttitunnit:

-Järjestetään heti kun sopiva ryhmä on kasassa, laita viestiä jos olet kiinnostunut!

Halutessasi voit ostaa omaksi harjoittelussa tarvittavan vastuskuminauhan erikoishintaan 30€ (norm. 38€).

Hinta 27€. Hinta sisältää varausmaksun 50% kurssin hinnasta, varausmaksua ei palauteta viimeisen maksupäivän jälkeen (maksu palautetaan kokonaisuudessaan mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta). Tunti maksetaan etukäteen 10.1.2020 mennessä, saat tarkemmat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin. Maksuvälineenä käyvät myös liikuntaeduista Epassi Sportti, Eazybreak sekä Smartum mobiilimaksu ja setelit. Sovi ilmoittautumisen yhteydessä mikäli haluat maksaa Smartum seteleillä.

Ilmoittautumiset nettiajanvarauskalenterin kautta: www.nettiaika.fi/johannajanatuinen
Muista ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite.

Ohjaajana fysioterapeutti, Spiraalistabilaatio-ohjaaja ja Physiopilates (taso 1) -ohjaaja Johanna Janatuinen.

Tunnin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua säännöllisillä viikkotunneilla.

Peruutukset: Ilmoita peruutuksesta sähköpostilla. Varausmaksua ei palauteta mikäli peruutus tapahtuu viimeisen maksupäivän jälkeen. Peruuttamattomista ja alle 24h ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista maksuja ei palauteta (äkillisissä sairaustapauksissa voidaan neuvotella osallistumisen siirtämisestä myöhemmälle vastaavalle tunnille). Kannattaa huomioida, että liikuntaeduilla tehtyjä maksuja ei voi palauttaa, mutta hyvitettävä summa voidaan käyttää muuhun liikuntapalveluun.

Lisäkysymykset sähköpostilla osoitteeseen johanna@fysiojj.fi

Lämpimästi tervetuloa kurssille!