Spiraalistabilaatio workshop ratsastajille

Ratsastuksessa vakaan istunnan saavuttamiseksi tarvitaan muun muassa tasapainoa, liikkuvuutta ja vahvoja kehon tukilihaksia. Spiraalistabilaatio harjoittaa kaikkia näitä ominaisuuksia ja sopii erittäin hyvin ratsastajien oheisharjoitteluksi.

Spiraalistabilaation avulla voidaan muun muassa parantaa ryhtiä, kehittää kehon tukilihasten voimaa ja aktiivisuutta, parantaa lihastasapainoa ja liikkuvuutta, korjata kävelyn ja juoksun koordinaatiota sekä ehkäistä ja hoitaa selän ja nivelten kiputiloja. Spiraalistabilaatio kehittää myös liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota.

Lue lisää spiraalistabilaatiosta: http://www.fysiojj.fi/spiraalistabilaatio/

Tällä kurssilla käydään läpi hyvän ryhdin ja istunnan perusteet, spiraalistabilaation perusperiaatteet ja harjoitellaan menetelmän perusliikkeitä erityisesti ratsastusta ja siinä vaadittavia ominaisuuksa ajatellen.

Halutessasi voit ostaa omaksi harjoittelussa tarvittavan vastuskuminauhan erikoishintaan 30€ (norm. 38€).

Harjoittelu pienryhmässä (maks. 4) fysioterapeutin ohjauksessa takaa sen, että saat yksilöllistä ohjausta ja liikkeet suoritetaan turvallisesti oikealla tekniikalla.

Workshop järjestetään la 18.1.2020 klo 12-14. Hinta 35€. Hinta sisältää varausmaksun 50% kurssin hinnasta, varausmaksua ei palauteta viimeisen maksupäivän jälkeen (maksu palautetaan kokonaisuudessaan mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta). Tunti maksetaan etukäteen 10.1.2020 mennessä, saat tarkemmat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin. Maksuvälineenä käyvät myös liikuntaeduista Epassi Sportti, Eazybreak sekä Smartum mobiilimaksu ja setelit. Sovi ilmoittautumisen yhteydessä mikäli haluat maksaa Smartum seteleillä.

Ilmoittautumiset nettiajanvarauskalenterin kautta: www.nettiaika.fi/johannajanatuinen
Muista ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite.

Ohjaajana fysioterapeutti, ratsastuksenopettaja, Spiraalistabilaatio-ohjaaja ja Physiopilates (taso 1) -ohjaaja Johanna Janatuinen.

Peruutukset: Ilmoita peruutuksesta sähköpostilla, maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi Varausmaksua ei palauteta mikäli peruutus tapahtuu viimeisen maksupäivän jälkeen. Peruuttamattomista ja alle 24h ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista maksuja ei palauteta (äkillisissä sairaustapauksissa voidaan neuvotella osallistumisen siirtämisestä myöhemmälle vastaavalle kurssille). Kannattaa huomioida, että liikuntaeduilla tehtyjä maksuja ei voi palauttaa, mutta hyvitettävä summa voidaan käyttää muuhun liikuntapalveluun.

Lisäkysymykset sähköpostilla osoitteeseen johanna@fysiojj.fi

Lämpimästi tervetuloa kurssille!