Ratsastajan kehonhallinta 1: keskivartalo ja alaraaja

Hyvä ryhti, vahva keskivartalo, kehonhallinta ja liikkuvuus ovat hyvän istunnan ja apujenkäytön perusedellytyksiä. Tällä kurssilla opit paljon testiliikkeitä ja harjoitteita joiden avulla voit arvioida ja kehittää omaa kehonhallintaasi ihan missä vain!

Kurssin teemoja mm
-hyvän ryhdin ja istunnan perusteet
-hengitys
-keskivartalon tuki
-lantion hallinta
-liikkuvuus (lonkka ja alaraaja)
-vinoudet ja epäsymmetrisyydet

Kurssi sisältää sekä teoriaa että paljon käytännön harjoittelua. Pienessä ryhmässä mahdollisuus saada myös yksilöllistä ohjausta! Kurssi sopii kaiken tasoisille ratsastajille.

.Kurssille otetaan maksimissaan 8 osallistujaa.

Kurssi järjestetään la 8.2.2020 klo 12-14.30 FysioJJ Hyvinvointistudiolla Espoon Kauklahdessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Katso yhteystiedot nettisivuilta www.fysiojj.fi

Kurssin hinta on 37€. Hinnasta varausmaksun osuus on 50%, peruutustilanteessa varausmaksua ei palauteta viimeisen maksupäivän jälkeen. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta maksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssi maksetaan etukäteen 29.1.2020 mennessä, saat tarkemmat maksuohjeet sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen. Maksuvälineenä käyvät myös liikuntaeduista Epassi Sportti, Eazybreak sekä Smartum mobiilimaksu ja setelit. Sovi etukäteen mikäli haluat maksaa Smartum seteleillä.

Ohjaajana Johanna Janatuinen
fysioterapeutti, ratsastuksenopettaja, Physiopilates taso 1-ohjaaja, Spiraalistabilaatio-ohjaaja

Ilmoittautumiset nettiajanvaraukalenterista www.nettiaika.fi/johannajanatuinen
Muista ilmoittaa toimiva sähköpostiosoite.

Peruutukset: Ilmoita peruutuksesta sähköpostilla, maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi Varausmaksua ei palauteta mikäli peruutus tapahtuu viimeisen maksupäivän jälkeen. Peruuttamattomista ja alle 24h ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista maksuja ei palauteta (äkillisissä sairaustapauksissa voidaan neuvotella osallistumisen siirtämisestä myöhemmälle vastaavalle kurssille). Kannattaa huomioida, että liikuntaeduilla tehtyjä maksuja ei voi palauttaa, mutta hyvitettävä summa voidaan käyttää muuhun liikuntapalveluun.

Kysymykset ja yhteydenotot sähköpostilla johanna@fysiojj.fi tai Facebookin kautta.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Tämä kurssi on ensimmäinen kurssi kolmeosaisesta sarjasta, muut ovat:

-Ratsastajan kehonhallinta 2: ylävartalo ja lapatuki
Kesto 2h, hinta 32€.

-Ratsastajan kehonhallinta 3: Aiheina mm. ratsastajan käden asento ja ohjastuntuma, hevosen liikkeisiin mukautuminen. Kesto 2h, hinta 32€.

Parhaimman hyödyn saat käydessäsi kurssit järjestyksessä mutta niitä voi käydä myös erikseen.